RESERVERINGS- EN ANNULATIEBELEID PARDOES - PARDOTJE - PARBOEM VANAF SEPTEMBER 2019

Friday 30 August 2019
Ook gezinnen die vorig schooljaar al gebruik maakten van de opvang, ondertekenen de schriftelijke overeenkomst met nieuw opvangplan om een plekje te reserveren voor schooljaar 2019-202

Soorten opvang
  • Vast  opvangplan : Ouders geven een vast schema door aan het begin van het schooljaar (zowel voor de opvang ’s morgens als na de school.
  • Variabel opvangplan : Ouders geven de dagen dat ze opvang nodig door op het moment dat zij hun uurrooster van het werk hebben gekregen schooljaar (zowel voor de opvang               ’s morgens als na de school)
  • Occasionele opvang (zonder opvanggarantie): Heb je af en toe opvang nodig, dan kan je opvang reserveren door een sms of een mail te sturen.

 

 Van je opvangplan afwijken tijdens het schooljaar (Je opvangplan sporadisch aanpassen)

Wil je een afwijking doorgeven, dan kan je dit ten laatste op woensdag voor 22 uur voor opvang in de daaropvolgende week. Je aanvraag wordt ten laatste op vrijdag bekeken en beantwoord.

 

 Je opvang annuleren tijdens het schooljaar

Alle gereserveerde opvangmomenten worden aangerekend. Je kan enkel kosteloos annuleren als je  je kind voor 9 uur ’s morgens afmeldt via sms of mail.

Dit kan enkel bij volgende situaties:

  • bij ziekte van het kind
  • ziekte van een gezinslid
  • werkonderbreking.

Op voorwaarde dat je een attest binnenbrengt voor de 5de  van de volgende maand.

Indien wij geen attest ontvangen, wordt er een boete aangerekend voor de door jouw gereserveerde opvangmomenten Het bedrag kan je terugvinden de schriftelijke overeenkomst onder rubriek “Prijs voor de kinderopvang”.

 

Nieuwsarchief

Toon oudere nieuwsberichten