Next Prev

Pardotje

buitenschoolse opvang Lucien Londotstraat 3 Genk

In Pardotje, L. Londotstr 3 in Zwartberg – Genk,  vangen we kinderen tussen 2,5 en 12 jaar op voor en na de school, op woensdagnamiddag, op schoolvrije dagen en tijdens de schoolvakanties. Dit telkens tussen 7u en 18u.
De opvanglokalen zijn kindvriendelijk ingericht en nodigen uit tot spelen en ontdekken. Bovendien is er ook veel ruimte om buiten te spelen.
We werken met een vast team kindbegeleid(st)ers. Petra Peeters is de teamverantwoordelijke.

 

Om gebruik te maken van onze buitenschoolse opvang dien je een account aan te maken via i-Active

 

Hieronder vind je alle info over hoe je dit moet doen.

 

STAP 1 Registreren op i-Active

 

Een ouderaccount aanmaken op i-Active

 

Ga naar https://kdvfamilia.i-active.be

 

Je kan i-Active openen op een laptop, tablet, smartphone,... Hierdoor kan je overal en op elk moment je gegevens raadplegen en je inschrijvingen opvolgen en/of wijzigen.

 

De eerste keer dat je wil werken met I-Active, moet je je registreren via de knop ‘Nog niet geregistreerd? Klik hier om een account aan te maken’

 

    

 

 

Beginscherm:

Selecteer de juiste dienst ‘KDV Familia’. Lees het aangepaste huishoudelijk reglement en vink ‘gelezen en goedgekeurd' aan.

 

 • Vul je gegevens in en druk op 'Ga naar kind toevoegen’.
 • Vul de gegevens van je kind en de schoolgegevens in. Vul de medische informatie in en klik op opslaan. Voeg eventueel nog andere kinderen toe. Voeg de afhaalpersonen en de huisarts toe en klik op 'Opslaan'.
 • Je krijgt een overzicht met al je ingevoerde gegevens. Selecteer het groene potlood om nog aanpassingen uit te voeren of selecteer de rode vuilbak om informatie te verwijderen. Klik vervolgens op 'Registreren'.
 • Er wordt een e-mail verstuurd naar jouw e-mailadres om de inschrijving te bevestigen. Ga in jouw mailbox kijken of selecteer 'Klik hier om verder te gaan'.
 • Je krijgt nu je gebruikersnummer te zien. Bewaar dit nummer goed, want dit heb je later nodig om in te loggen (of om een nieuw paswoord aan te vragen). Kies een paswoord en bevestig het een tweede keer.

 

Met deze gegevens heb je via https://kdvfamilia.i-active.be voortaan toegang tot je ouderaccount. 

 

Van zodra je geregistreerd bent, kan je trouwens voor elk onderdeel ook op de helpknop klikken voor meer informatie (rechtsboven in de blauwe balk).

 

Lukt het je niet zelf? Neem dan contact op met de teamverantwoordelijke van jouw opvanglocatie. Zij helpen je graag verder.

 

Sandra Garzon – Pardoes, Pardoes Klooster en Pardoesje: sandra.garzon@kdvfamilia.be

 

Petra Peeters – Pardotje: petra.peeters@kdvfamilia.be

 

Cindy Claes – Parboem: cindy.claes@kdvfamilia.be

 

 

 

STAP 2 Ik heb een account aangemaakt. Wat nu?

 

Van zodra je dossier volledig in orde is, zal de opvangverantwoordelijke jouw dossier goedkeuren. Je kan via je ouderaccount de volgende informatie opvragen of invullen:

 

 • Je kan de opvangkalender met je gereserveerde opvang raadplegen;
 • Je kan je facturen nakijken en het fiscaal attest raadplegen;
 • Je kan al je gebruikersgegevens nakijken en aanpassen;
 • Je kan je betalingen opvolgen.

 

Opvang reserveren is mogelijk:

 

 • Vanaf de 1ste van maand voor de daaropvolgende maand;
 • Vanaf 6 weken voor de vakantie.

 

Belangrijk om te onthouden

 

 • noteer je log-in en je paswoord om toegang te krijgen en maandelijks je opvang te reserveren en je opvang te annuleren;
 • via de oudermodule, onder de knop ‘Help’ vind je een erg handige handleiding voor ouders;
 • installeer de app van i-Active op je smartphone (zie handleiding voor ouders voor hoe je dit doet voor iOs en Android.

Hier vind je het huishoudelijk reglement en de schriftelijke overeenkomst